luni, 23 aprilie 2012

PROIECTUL PIP
Proiectul PIP se refera la impaduriri pe Platforma Industriala Ploiesti si este ideea lui Mircea Ilie,vicepresedinte al "Viitorplus" si coordonator al activitatilor de buna guvernare.

Vineri,20 aprilie 2012,ne-am trezit pe la sase dimineata,ca sa ne intalnim pe la sapte douazeci,la statia de metrou Parc Bazilescu,cu Gabriela ,Radu Constantin si Raluca.Bineinteles,Mircea Ilie ne era indrumator.Vineri a fost o zi trista si intunecata,la fel ca si sufletul meu.Voi spune alta data de ce.Pe la pranz a plouat,,dar am avut noroc,caci plantarea tocmai o termnasem.

La ora opt treizeci dimineata ne-am intalnit cu o parte din angajatii PIP,cu care vom planta macesi,paducel,stejar auriu si salcioara.

Multumesc si pe aceasta cale catorva angajati de la PIP,care au pus repede si bine puietii,sub coordonarea mea,a lui Radu si a Gabrielei Iordan.

Au venit si niste televiziuni locale si filmau,luau interviuri.

Doamna director al PIP afost amabila si s-a tinut si de capul angajatilor,ca sa faca treaba buna.

Ne-am intors pe la 13 30 in Bucuresti.Ca o parere personala,cartierul Bucurestii Noi e total schimbat in bine,cu spatii verzi si metrou cu statii frumoase.Doua capre pasteau iarba in spatiul verde de langa metrou.Nu m-am putut abtine sa nu le fac o fotografie.Desigur,ele nu fac parte din PIP,ci din alt ....film!!!

Multumesc si pe aceasta cale Claudiei Gican pentru ca m-a ajutat sa revin la forma veche a blogului,cea de fata.Pe cea noua,mai bine lipsa....

Voi reveni si cu alte actiuni surpriza si mai dinamice,ca.....v-am pisat cu plantarile "mele".

2 comentarii:

 1. Nu trebuie sa-mi multumesti, ma bucur ca am putut ajuta, iar plantarile trebuie sa continue sa apara - in definitiv, nu numai ca pui umarul la treaba, dar poate se mai simt si altii instigati si se alatura si ei.

  Imi spunea cineva odata, tot legat de o munca de voluntariat, ca nu reuseste sa convinga si pe altii si atunci i-am spus ca de foarte multe nici nu stim ce se poate face si cel mai important e ca oamenii sa afle ca se poate si cum anume se poate.

  Felicitari sincere pentru plantari!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cipriane, chiar daca nu ne-am intilnit de Izvorul Tamaduirii la plantari, am pus si eu salcii si zmeura :))
   nu am tras chiulul!

   Ștergere