duminică, 12 aprilie 2015

DE PASTI 2015,CU PROMENADE ILFOVENE
































Hristos a inviat!
Promendade ilfovene este un pseudogrup de iubitori ai naturii care isi propune sa exploreze natura,obiceiurile si traditiile din imprejurimile Capitalei.
Am spus ca este un pseudo-grup pentru ca este un spatiu deschis la care poate participa oricine.Promenade Ilfovene nu percepe taxe pentru excursii,aici promovandu-se prietenia,mai presus de toate.
Promenade Ilfovene nu este organizatie,club sau partid.
La aceste excursii pot participa atat incepatori intr-ale drumetiilor,cat si avansati.
Promendade Ilfovene pune accentul pe mersul pe jos,foarte putin pe bicicleta si vizeaza in particular obiective naturale si turistice din judetul Ilfov,dar si din alte judete.
Organizatorul principal al excursiilor este Thibault Hock,de origine belgian,dar "naturalizat"in Capitala Romaniei,Bucuresti.
Organizatorul secundar este posesorul acestui blog,Ciprian Teodorescu,care pune accentul pe excursiile din judetele Teleorman,Giurgiu,Prahova.
Imaginile de mai sus sunt din judetul Ilfov,din preajma localitatilor Dascalu,Gagu,Creata.
Pe 11 aprilie 2015 am facut un circuit care a insumat 22,5 km de mers pe jos.
Si campia este fascinanta,are surprize foarte placute,iar aerul este foarte puternic.
Dintre surprizele oferite de campie as enumera:o barza care nu s-a speriat de noi,cautandu-si rame si broscute,2 catei negri care ne-au urmat peste tot,Bucegii,care s-au vazut de la peste 130 km departare,un iepure speriat,soparle,flori si iar flori,balti enorme in mijlocul campiei.
Promenade Ilfovene este promovata de Thibault si pe facebook,dar si pe blogul sau.

Un comentariu: