duminică, 13 noiembrie 2011

PREZENTAREA DE POZE CU MUNTII FAGARASULUI,DIN 10 NOIEMBRIE 2011


Pe data de 10 noiembrie 2011,joi,la orele 18,a avut loc prezentarea de imagini alpine din Muntii Fagarasului ,la casa de cultura "Friedrich Shiller" din capitala.
Prezentatori ai imaginilor au fost :Mihai Cernat si eu.
Concluzia este urmatoarea:cu cat ai ce sa prezinti,ca sa starneasca interesul publicului,cu atat atragi acest public,din care poti alege sau poti fi ales ca potential partener de ture montane.Intrunirile acestea au mai multe scopuri,si anume:
1.cunoasterea oamenilor de munte;
2.cunoasterea unor masive montane,prin fotografii;
3.atragerea de noi oameni,catre munte.
Mihai Cernat,alpinist cu experienta vasta in domeniu,a realizat o grafica atragatoare a afisului prezentarii,dar a reusit si reuseste sa atraga cat mai multi oameni la prezentari de acest gen.Sa nu uitam ca Mihai are trasee si varfuri urcate precum Matterhorn,Weishorn,cateva piscuri in Cordiliera Blanca ,incercare de ascensiune pe Khan-Thengri si ultima isprava,cea mai recenta,traversarea Carpatilor Meridionali,alaturi si impreuna cu tovarasa sa de viata si de munte,Andreea.
El a prezentat joi Arpaselu-Vartopelu iar eu am prezentat premiera traseului alpin "3 septembrie 2011"din peretele nordic Negoiu,avandu-l ca si coechipier pe Dan Alexe din Ploiesti.
Lumea a fost destul de multa,unii stand chiar in pcioare.Sper sa revina vremurile mai bune,de cand erau salile pline si proiectiile foto atragatoare,care spargeau blazarea si captau atentia.De fapt,lucrul acesta se intampla acuma.Multumesc publicului,si multumesc Mihai.Iata 3 imagini de la "Schiller":


2 comentarii:

  1. cred ca a fost tare prezentarea! La ce sint bune aparatele foto...sa stringa lumea intr-o sala.
    Felicitari si spor. Sa ai proiectii in fiecare sezon!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Ciprian pt frumoasele cuvinte !
    Ma bucur ca ai reusit sa descrii ceea ce noi, prin proiectiile publice pe care le sustinem, incercam sa polarizam atentia celor ce iubesc Muntele spre un ideal frumos.
    Sustinerea ta a fost frumoasa si inedita! Traseul prezentat constituie o provocare pt doritorii de trasee de alpinism clasic.
    Felicitari si Succes !

    RăspundețiȘtergere