duminică, 17 februarie 2013

AVENTURI LA MALUL MARII-COSTINESTI,16 FEBRUARIE 2013-POZELE





























































2 comentarii:

  1. Cei 8 câini din fotografia 51 v-au încolţit? Sau erau mai mulţi, unii neîncăpând în fotografie?

    Prin comparaţie, cei doi maidanezi care m-au speriat un pic în vară, aproape de 2 Mai, când veneam din Vamă erau, măcar ca număr, joacă de copii...

    Oricum, dacă era după mine, eutanasiam măcar 75 % din populaţia de câini maidanezi. Totuşi, cu legislaţia de acum se pare că nu avem voie nici să le dăm un bocanc în gură atunci când devin agresivi. Uneori am senzaţia că în Ro au animalele mai multe drepturi decât oamenii...

    RăspundețiȘtergere
  2. Adrian,situatia este simpla:pe noi nu ne protejeaza autoritatile statului,decat in rare,pardon,foarte rare exceptii.adica omul sfinteste locul.cum functioneaza treaba asta?daca un primar,consilier,militian e nepasator la reclamatii,plangeri etc,facute de un cetatean roman care a trecut printr-o intamplare nefericita,nu ia in considerare si nu-i pasa ce a scris cetateanul in document,atunci se poate spune ca acesta din urma are 2 posibilitati:1.isi face singur dreptate,rezultand ca nu exista stat de drept.
    2.merge mai departe,nu stiu, poate pana la CEDO sau mai stiu eu ce forum.
    iti dau un exemplu,apropo de cainii vagabonzi;la noi pe strada sunt caini agresivi.lumea se vaicareste ca de ce nu-i ia nimeni,ca acestia chiar se reped la trecatori.eu am depus o reclamatie la primarul sectorului 6,care e varza(primarul)din toate punctele de vedere,si mi-a raspuns ca el nu se ocupa de luatul cainilor.m-a trimis la o directie de protectie a animalelor fara stapan si astia nu au venit sa-i ridice pe caini,desi asta scrie in statutul lor de functionare.
    deci,in statul nostru roman de ne-drept,exista o singura dreptate:cea personala.omul incearca sa si-o dea singur,caci nu are cine sa-l ajute.
    in cazul de fata,sprayul paralizant este SFANT.daca cineva ma acuza sau ne acuza ca dam cu spray in nasul agresivilor,atunci acel cineva ori nu are copii,ori copii au crescut mari si se apara ,la fel,singuri,ori nu a fost agresat sau muscat niciodata de cainii vagabonzi,deci nu se pune in pielea "victimei".
    In Drumul Taberii am ajuns sa ocolesc strazi numeroase ,de frica a cainilor vagabonzi.deci sprayul paralizant sau pistolul cu bile imi face dreptate.asta nu e stat democratic.punct.

    RăspundețiȘtergere